Inschrijven

Inschrijven op het startterrein

Inschrijven kan vanaf 1 december 2019 via inschrijven.nl. Ook kunt u hier diverse Vissenloop-artikelen bestellen! Dat kan overigens nu ook al via de Merchandise-pagina.

U kunt voorinschrijven tot en met 15 mei 2020. U kunt zich ook nog op zondag 17 mei 2020 inschrijven op het start/finishterrein! Dit kost €3,- extra (guppen €1,-) en kan alleen tegen contante betaling. Graag gepast; wij beschikken op het start/finishterrein niet over een pinapparaat.

LET OP! Inschrijven van bedrijventeams loopt via de leden van de sponsorcommissie en het secretariaat en niet via online inschrijven op inschrijven.nl

Inschrijven als school? Neem dan ook contact op met het secretariaat.  

Voor deelnemers die zich al hebben ingeschreven:

Zoals vermeld in de bevestigingsmail zenden wij het startbewijs niet toe. Uw startbewijs (-bewijzen) is tevens stempelkaart, deze kunt u op de dag zelf ophalen op het start/finishterrein aan de Haringkade 2 te IJmuiden. U ontvangt een envelop met daarin de stempelkaart, routebeschrijving, bestelde loten plus een bon waarmee u na de finish een heerlijk visje kunt ophalen! Tevens liggen daar uw bestelde artikelen klaar.

Lees meer over de bereikbaarheid van het start/finishterrein en starttijden.

Guppenkaart

Sponsoring deelnemers

Naast het inschrijfgeld en de fysieke uitdaging kun je ook kiezen voor een extra uitdaging: meer geld ophalen! Voor degene die een persoonlijk sponsorformulier inlevert met een bedrag dat hoger is dan € 50,- hebben wij een exclusieve Vissenloop-USB-stick klaarliggen! Voor de hoogste extra donaties zijn diverse mooie prijzen beschikbaar. Dus download het formulier en start een actie op!

Voor de jongste deelnemers is er de Guppenkaart. Download hier je Guppenkaart.